• banner11
  • banner02-1(1)
  • banner22
  • banner
  • banner4

Check Out Kita Product

Babagan awake dhewe

  • DT2

Suzhou Lihui Engeering Machinery Co, Ltd. didegaké ing 2012, kang dumunung ing Sino-Jerman kutha-Taicang. We utamané R & D lan diprodhuksi ing spare parts kanggo mesin construction dalan kaya mesin panggilingan, Paver aspal, dalan roller etc. Lan uga kita profesional ing kredit, liya-tangan sales mesin.
Produk utama:
1.ashpalt Paver: bantalan trek, track roller, chain trek, chain conveyor, piring screed, bagean electrical, etc.
2, mesin panggilingan: nglereni alat, nduwèni, panggilingan drum, conveyor sabuk, bantalan trek, etc.
3 , dalan roller: karet buffer, semprotan nozzle, water pump, etc ...

ndeleng More

produk fitur

Saliyane dadi baris kebak produk mesin dalan karo cadang mesin panggilingan, Paver aspal, roller dalan, kalebu trackpads, chain trek, track roller, conveyor sabuk, panggilingan drum, nduwèni alat, njupuk, piring screed, karet buffer etc.

produk kedatangan

Competitive produk kedatangan syarat akeh pelanggan liyane.