Long pulley

Short Description:

Wangsul katrol kanggo mesin panggilingan. W100, w100H, W1000F, W1200F, W1900, W2000, W2100, W2200. Kanggo mesthekake circulation kurang-gesekan sabuk conveyor. Gampang sambungan abnehmbar nggawe ganti roller tugas prasaja. Akibaté, nggawe sabuk conveyor bisa jongkas kapasitas conveyor dhuwur karo kurang konsumsi daya. The katrol meneng gampang attachable karo alur plow njamin kapasitas conveyor meneng.


  • Potongan: US / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Wangsul katrol kanggo mesin panggilingan. W100, w100H, W1000F, W1200F, W1900, W2000, W2100, W2200.

    Kanggo mesthekake circulation kurang-gesekan sabuk conveyor. Gampang sambungan abnehmbar nggawe ganti roller tugas prasaja. Akibaté, nggawe sabuk conveyor bisa jongkas kapasitas conveyor dhuwur karo kurang konsumsi daya. The katrol meneng gampang attachable karo alur plow njamin kapasitas conveyor meneng.







  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk