Bomag buffer karet

Short Description:

Bomag karet buffer.BW216D-3, BW2226D-4, BW225D-3, BW219DH-4, BW219DH-3, BW213D-3 Rubber: Malaysia diimpor karet mbantu nresep geter sak operasi mesin, kang mbantu ngluwihi gesang layanan. Steel: baja-quality sawise perawatan panas lan perawatan teyeng, kang kuwat lan awet. Ikatan: diimpor lim, kang iku saka doyo kuwat.


  • Potongan: US / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Bomag karet buffer.BW216D-3, BW2226D-4, BW225D-3, BW219DH-4, BW219DH-3, BW213D-3

    Karet: Malaysia diimpor karet mbantu nresep ing geter sak operasi mesin, kang mbantu ngluwihi gesang layanan.

    Steel: baja-quality sawise perawatan panas lan perawatan teyeng, kang kuwat lan awet.

    Ikatan: diimpor lim, kang iku saka doyo kuwat.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk