Track Chain

Short Description:

  Supaya kanggo mesthekake akurasi lan wangkoting chain Piece, Leehui trek chain panas-dianggep lan luwih wewatesan CNC mesin. Track roller: Leehui track roller wis arupi roller, mbukak poros, bushings, asu laut, isine lan komponen. Iku njamin resistance nyandhang long-term maksimum, cocok kanggo kabeh jinis pavers lan mesin panggilingan. Sumber kanggo W2100, W2200, W2000, w1900, w1900DC, w1200,


  • Potongan: US / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 5000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     

    Supaya kanggo mesthekake akurasi lan wangkoting chain Piece, Leehui trek chain panas-dianggep lan luwih wewatesan CNC mesin.

    Track roller:

    Leehui track roller wis arupi roller, mbukak poros, bushings, asu laut, isine lan komponen. Iku njamin resistance nyandhang long-term maksimum, cocok kanggo kabeh jinis pavers lan mesin panggilingan.

    Sumber kanggo W2100, W2200, W2000, w1900, w1900DC, w1200,






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk