• banner11
  • banner02-1(1)
  • banner22
  • banner
  • banner4

Pariksa Out kami Produk

Tentang Kami

  • dt2

Suzhou Lihui Engeering mesin Co, Ltd. diadegkeun dina 2012, nu ayana di Sino-Jerman kota-Taicang. Urang utamana R & D tur diproduksi dina suku cadang pikeun mesin konstruksi jalan kawas mesin panggilingan, paver aspal, jalan roller jsb Sarta ogé kami profésional di lending, kadua leungeun jualan mesin.
Produk utama:
1.ashpalt paver: hampang lagu, lagu roller, ranté lagu, ranté conveyor, plat screed, patempatan listrik, jrrd
2, mesin panggilingan: motong alat, wadah, panggilingan kendang, conveyor sabuk, hampang lagu, jsb
3 , jalan roller: karét panyangga, semprot nozzle, pompa cai, jsb ...

nempo More

produk fitur

Salian janten garis pinuh produk mesin jalan kalawan spares mesin panggilingan, paver aspal, roller jalan, kaasup trackpads, ranté lagu, lagu roller, conveyor sabuk, panggilingan kendang, wadah alat, nyokot, plat screed, karét panyangga jsb

produk Arrivals

Kalapa produk arrivals minuhan sarat tina leuwih konsumén.