ranté Conveyor

Pondok Description:

Features Both the production and product quality meet international standards Feeder bars are welded to the chains to fortify the junctures   Comprising high quality carbide steel and alloy that renders profound resistance to wear  Long service life enabled by specialized heat-processing  Precise spacing between links that facilitates the installation, effectively preventing premature wear out Warranty of 3,000 working hours under normal operations


  • FOB Harga: AS / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur

    • Duanana produksi jeung produk kualitas minuhan standar internasional

    • Feeder bar anu dilas kana ranté pikeun fortify nu junctures  

    • Wanadri kualitas luhur carbide baja jeung alloy yén renders lalawanan profound mun teu ngagem 

    • hirup layanan panjang sangkan ku panas-processing husus 

    • dipasing tepat antara Tumbu nu facilitates instalasi, éféktif ngahulag maké prématur kaluar

    • Jaminan ti 3.000 jam gawe dina operasi normal






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali