sensor jero

Pondok Description:

Wirtgen sensor jero Aya papan circuit di handap na LCD layar dina luhur pikeun nempo data sampel.  


  • FOB Harga: AS / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    sensor jero Wirtgen

    Aya papan circuit di handap na LCD layar dina luhur pikeun nempo data sampel.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali