panjang katrol

Pondok Description:

Balik katrol pikeun mesin panggilingan. W100, w100H, W1000F, W1200F, W1900, W2000, W2100, W2200. Pikeun mastikeun sirkulasi low-gesekan tina belts conveyor. Gampang sambungan pisah make ngarobah roller tugas basajan. Hasilna, nyieun sabuk conveyor tiasa nyisiran kapasitas conveyor tinggi jeung konsumsi kakuatan low. The katrol dianggurkeun gampang attachable kalayan alur bajak ensures kapasitas conveyor dianggurkeun.


  • FOB Harga: AS / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Balik katrol pikeun mesin panggilingan. W100, w100H, W1000F, W1200F, W1900, W2000, W2100, W2200.

    Pikeun mastikeun sirkulasi low-gesekan tina belts conveyor. Gampang sambungan pisah make ngarobah roller tugas basajan. Hasilna, nyieun sabuk conveyor tiasa nyisiran kapasitas conveyor tinggi jeung konsumsi kakuatan low. The katrol dianggurkeun gampang attachable kalayan alur bajak ensures kapasitas conveyor dianggurkeun.







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali