Bomag panyangga karét

Pondok Description:

Bomag karét buffer.BW216D-3, BW2226D-4, BW225D-3, BW219DH-4, BW219DH-3, BW213D-3 karét: Malaysia diimpor karét mantuan nyerep Geter salila operasi mesin nu mantuan manjangkeun hirup jasa. Baja: baja-kualitas High sanggeus perlakuan panas sarta perlakuan karat, nu kuat jeung awét. Beungkeutan: diimpor lem AS, nu tina adhesion kuat.


  • FOB Harga: AS / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bomag karét buffer.BW216D-3, BW2226D-4, BW225D-3, BW219DH-4, BW219DH-3, BW213D-3

    Karét: Malaysia diimpor karét mantuan nyerep ka Geter mangsa operasi mesin nu mantuan manjangkeun hirup jasa.

    Baja: baja-kualitas High sanggeus perlakuan panas sarta perlakuan karat, nu kuat jeung awét.

    Beungkeutan: diimpor lem AS, nu tina adhesion kuat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali