gear nyetir W2000

Pondok Description:

W2000, W1900, W2100, W2200, W1200. Vogele1800, Vogele1900, Vogele2100, Vogele2100-2, prosés Vogele2100-3L Quenching ngaronjatkeun ngagem lalawanan tina Leehui nyetir gear, perlakuan panas ngajadikeun eta janten anti bending teu gampang pikeun megatkeun.


  • FOB Harga: AS / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    W2000, W1900, W2100, W2200, W1200.

    Vogele1800, Vogele1900, Vogele2100, Vogele2100-2, Vogele2100-3L

    prosés Quenching ngaronjatkeun ngagem lalawanan tina Leehui nyetir gear, perlakuan panas ngajadikeun eta janten anti bending teu gampang pikeun megatkeun.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali